VAREN NAKUP IN 100% GARANCIJA VRAČILA DENARJA!

MATERIALI

Loksse so vrhunska kvalitetna obutev, namenjena za delo in prosti čas. Vrhunski materiali, ki jih uporabljamo, so materiali najvišje uvrščenih proizvajalcev v svetu zdravju priporočljivih materialov. Izdelki so namenjeni predvsem za ljudi, ki preživijo večino svojega časa na nogah ter želijo občutiti kvaliteto Porona – materiala, ki ga uporabljamo pri naših izdelkih.

USNJEN ZGORNJI DEL + PREKRIT S PU BARVNO FOLIJO 

PORON PENA + UDOBNA PODLOGA NA PRO PROGRAMU
Poron se uporablja samo pri najkvalitetnejših izdelkih, saj so ga razvijali posebej za blaženje udarcev v vseh industrijah. Cenovno je eden najdražjih blažilcev na svetu. Uporabljamo ga tudi mi, saj želimo, da je naša obutev prav tako najkvalitetnejša in izdelana iz najkvalitetnejših materialov. Poron uporabljajo samo najkvalitetnejši proizvajalci obutve v blažilne namene.

ANATOMSKI PLUTA PODPLAT IN PENA NA FREE PROGRAMU

ULTRA LAHEK PU PODPLAT NA PRO IN TERMO LIGHT GUMA NA FREE

Za našo ekipo in podjetjem stoji filozofija evropske proizvodnje in materialov.

Ponudili smo vam popolnoma odprto sledljivost do vseh naših materialov in vam prikazali zanimivo predstavitev držav iz katere materiali prihajajo. Posledično se morate zavedati, da ste z nakupom naše obutve podprli tudi druge evropske družine, ki so zaradi vašega naročila pri nas posledično dobila naročilo polizdelkov tudi v svojih podjetjih po Evropi.

Zahvaljujemo se vam za vaš nakup in vas lepo pozdravljamo!