VAREN NAKUP IN 100% GARANCIJA VRAČILA DENARJA!

100% EU PRODUCT

Za našo ekipo in podjetjem stoji filozofija evropske proizvodnje, do leta 2007 je prodaja obutve v Evropi rasla, z recesijo pa je ta rast začela stagnirati. S padcem kupne moči ljudi se je povečal uvoz poceni obutve in materialov.

A po slabih izkušnjah z obutvijo z »vzhoda« so kupci v zadnjem času spet pripravljeni za obutev evropskih proizvajalcev in kvalitete.

Pri nas smo se še bolj približali kupcu in »Ta trend, ob prestrukturiranju proizvodnje, okrepljenem medsebojnem sodelovanju podjetija in kupcev, nenehnem sledenju trendov in uvajanju inovacij zagotavlji prihodnost domači proizvodnji obutve iz naravnih kvalitetnih materialov, ki imajo sledljivost in poreklo.

Ponudili smo vam popolnoma odprto sledljivost do vseh naših materialov in vam prikazali zanimivo predstavitev držav iz katere materiali prihajajo. Posledično se morate zavedati, da ste z nakupom naše obutve podprli tudi druge evropske družine, ki so zaradi vašega naročila pri nas posledično dobila naročilo polizdelkov tudi v svojih podjetjih po Evropi.

Zahvaljujemo se vam za vaš nakup in vas lepo pozdravljamo!